Site Partener Independent Life Care®

ROȘU DORINA – Rubin Director Life Care   0722 382 039

Termeni si Conditii

Confidentialitate

Prin trimiterea datelor personale sunteti de acord ca acestea sa fie folosite pentru inregistrare in baza de date Life Care Corp, doar pentru inregistrare, expedierea produselor comandate si pentru actiuni de marketing direct . In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. DOLLA S.R.L. administrata de Dorina Rosu, partener LIFE CARE, este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 27494/26.02.2013.  Aceasta va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai.  Datele personale vor fi folosite doar conform cerintelor Legii nr.677/2001 pentru protectia persoanelor, cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata. Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice.

Dolla SRL partener Life Care va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizati. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul Document.

Datele pe care le furnizati , respectiv nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, – adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, categoria profesionala, functia si societatea, CNP (cod numeric personal), serie si numar carte de identitate, data emiterii, sunt utilizate de catre Life Care Corp in scopurile mai sus precizate. Fie pentru a ajuta la livrarea coletului cu produsele comandate, fie pentru a va putea indruma spre produse corespunzatoare cu nevoile dumneavoastra. Daca v-ati abonat la newsletter, fie pentru a vi se atribui un cod unic de identificare in cadrul sistemului nostru. De tip multilevel marketing, dupa cum optati pentru inscriere in calitate de Client sau Partener. In cazul optiunii pentru una din cele doua categorii precizate anterior, nefurnizarea CNP-ului si a seriei si numarului de buletin/carte de identitate conduce la imposibilitatea alocarii unui numar unic de inregistrare. Astfel ca nu veti putea avea acces la beneficiile aferente acestor optiuni (promotii specifice etc). In cazul in care optati pentru inregistrarea ca si Client Ocazional, precizam ca CNP-ul, seria si numarul de buletin/carte de identitate nu e necesar a fi furnizate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de a solicita operatorului accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora sau restrictionarea prelucrarii. Dreptul de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor – in masura in care, pe durata prelucrarii, veti furniza orice consimtamant legat de prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, acolo unde este cerut si necesar. Aveti dreptul de a va retrage consimtamantul oricand, fara a afecta legalitatea prelucrarii efectuate inainte de retragerea acestuia.  Dreptul de a depune  o plangere in fata autoritatii nationale de supraveghere, dreptul de a nu face obiectul unei decizii individuale bazate exclusiv pe prelucrarea automata, si dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Life Care Corp SRL prin e-mail, la adresa: dataprotection@life-care.com sau lifecare.corespondenta@gmail.com

Folosirea, prin aceasta intelegand vizitarea acestui site, implica acceptarea unor termeni si conditii ce vor fi detaliate mai jos. Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor urmatoare.

Proprietarul isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila. In pagina de Termeni si conditii – puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.

Societatea care detine si administreaza site-ul www.produsesanatoase.com este denumita Proprietar. Persoana fizica sau juridica care viziteaza site-ul www.produsesanatoase.com este denumita Vizitator. Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul www.produsesanatoase.com vor fi denumite in continuare continut. Site-ul www.produsesanatoase.com apartine SC DOLLA SRL, partener de micro-franciza LIFE  CARE.

Copyright si drepturi de autor:

Continutul site-ului www.produsesanatoase.com este al Proprietarului , si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor (Legea nr 8/1996). Astfel, sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului www.produsesanatoase.com de catre dispozitive sau programe automate; sau copierea manuala a continutului precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri, pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel. Fotografiile si datele pot fi folosite cu acordul proprietarului acestui site. Nu putem raspunde pentru erorile ce pot parea pe server sau cele de software.

Protectia datelor cu caracter personal: In conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001 respectiv Directiva 95/46/EC, S.C. DOLLA S.R.L. partener LIFE CARE, este inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub numarul 27494/26.02.2013.  Va prelucra si utiliza datele personale fara alte obligatii sau plati din partea clientilor sai. Exclusiv pentru inregistrare, expedierea produselor comandate si pentru actiuni de marketing direct.

Securitatea datelor:

Datele personale introduse de catre vizitator vor fi folosite de Proprietar, numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de inscriere sunt necesare pentru a putea procesa inregistrarea ca si client sau partener al companiei Life Care. Livrarea produselor  comandate , anuntarea promotiilor in curs, actiuni de marketing, etc.   Proprietarul site-ului nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.produsesanatoase. com poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date. Proprietarul se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti. Sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu viitorii clienti.  Proprietarul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site. Acesta nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site.

Frauda:

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.produsesanatoase.com sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul www.produsesanatoase.com va fi considerata o tentativa de fraudare si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

Litigii: Orice litigiu aparut intre Vizitator si Proprietar va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

    Cart