Site Partener Independent Life Care®

ROȘU DORINA – Rubin Director Life Care   0722 382 039

Partener Life Care

Vrei un PARTENER Life Care din zona ta?
Suna la Tel. 0722 382 039 sau email : lifecare.corespondenta@gmail.com 

De azi poti sa faci parte din cea mai mare comunitate de shopping BIO si stil de viata sanatos. Aici oricine beneficiaza de sansa unor castiguri suplimentare.

ACUM poti intra in comunitatea oamenilor sanatosi unde ai doar de castigat.   

Poti comanda de acum inainte doar produse sanatoase, cu un discount de minim 20%, fara alte obligatii AICI . Sau cu pretul de catalog trimitandu-ne comanda atasata fiecarui produs. Ai consultanta Gratuita pentru un stil de viata sanatos de la specialistii nostri.(Vezi Catalogul Life Care).

Alaturi de Compania cu care colaborez Life Care Corp, si cele peste 500 de produse NATURALE si BIO, esti intotdeauna invingator!

Vino alaturi de noi!
Avem la dispozitie produse de top, 40% naturale si 60% bio-organice, fara chimicale, Produse certificate de cele mai prestigioase organisme: USDA, ECOCERT, BDIH, BIO ORGANICHE. Avem produse Life Care: ingrijire corporala, suplimente alimentare ptr.mentinerea sanatatii, produse de infrumusetare, produse terapeutice si sisteme complete ptr. menajul casei. Pentru a avea informatia completa, da-mi voie sa-ti prezint marcile cu care te poti rasfata de aici inainte, tu si viitorii tai parteneri.
• KRAUTER-produse terapeutice, obtinute dupa retete originale . Crème antireumatice si antiinflamatoare, sampoane, dusuri, sapun, pasta de dinti, deo roll etc.
• BIO HAUS – Nr.1 in industria produselor BIO de curatenie din Europa
• LIFE IMPULSE BIO– suplimente alimentare BIO organice SUA si Europa
• BIOTISSIMA– gama completa BIO din Europa…….etc
Poti sa te inregistrezi ca partener in ” comunitatea Life Care” si beneficiezi de urmatoarele avantaje.

• INSCRIERE GRATUITA.
• CASTIG IMEDIAT – reducere minim 20% de la prima comanda.
• BONUSURI SI CAMPANII– adica castiguri suplimentare.
• NU EXISTA COMANDA MINIMA.
• ACCES la “MAGAZINUL TAU BIO” oricand si de orice valoare doresti.
• PRODUSELE VIN ACASA IN MAX 48 ore. (depozitul este in Timisoara, nu se plateste taxa de transport la comenzi care depasesc valoarea de 120 lei platibili. Asta insemnand ca din catalog, cumperi produse de aprox. 150 lei).
• Comanda se face telefonic sau pe internet.• Primesti gratuit catalogul la prima comanda (160 pagini color-valabil 6 luni)

• Si foarte important, fiecare produs are un punctaj PVA ( puncte valoare afacere) iar la sfarsitul lunii, acestea se transforma in bani. Si INTRA DIRECT IN BUZUNARUL TAU.
** In concluzie, pentru a demara propria afacere sau pentru a fi doar partener consumator , primul pas consta in inscriere. Pe baza datelor personale , pentru obtinerea codului de utilizator. Acesta este necesar, pentru a putea face comenzi, si a beneficia de reduceri de minim 20%, incepand cu prima comanda. Puteti apoi inscrie si alti parteneri, sub codul d-voastra. Aceasta duce la creerea si dezvoltarea propriei retele de consumatori, sau, direct CLICK AICI  urmat de depunerea primei comenzi.

PLANUL DE MARKETING

Fiecare produs Life Care are atasata o valoare Puncte Valoare Afacere (PVA).

Aceste puncte se cumuleaza (PVA personale + PVA Grup inscris de tine). La finalul fiecarei luni in functie de unde te situezi pe grila de bonificatii Partenerii se vor califica la un anumit nivel procentual de Bonus.

In functie de marimea echipei fiecarui Partener va rezulta Bonusul de final de luna. Compania rasplateste volumele de afacere generate dupa urmatoarea formula: PVA × % (procentul) aferent nivelului de calificare × 3.8 lei, rezultand valoarea bonusului lunar.

Compania plateste 3.8 lei pentru 1 PVA . 

Ai mai jos grila de bonusare lunara.Bonusurile de performanta ce pot fi castigate alaturi de compania Life Care de tine si echipa ta

Noul partener este intampinat de un generos Program de Bun Venit si de Programul de Fidelitate. Mai jos gasesti detaliile necesare.

Campanii si programe pentru dezvoltarea afacerii:

 1. Program de BUN VENIT
 2. Program de FIDELITATE
 3. Program Recomanzi si castigi
 4. Program RECOMAND
 5. Program RECOMAND PROFESIONIST
 6. Program Director Plus
 7. Program Combina-te la GI
 8. Program de suport organizare evenimente- inclusiv international, 
 9. Program Gold Plus NOU – start inscrieri luna septembrie,
 10. Retea internationala UE,
 11. Program Prima firma pentru micul ANTREPRENOR Life Care- varianta imbunatatita- 
 12. Happy Car Romania – lista inchisa de inscrieri, 
 13. CAR Program – campanie in curs, lista inchisa inscrieri,
 14. Program suport actiuni offline Parteneri Independenti – Here I am                         Pentru informatii suplimentare– mail catre lifecare.corespondenta@gmail.com
 15. Link-uri de acces:

  • Catalogul Life Care:
   
Noul partener din tarile membre UE este intampinat de Programul de Bun Venit si de Programul de Fidelitate pentru tarile membre UE. Mai jos gasesti toate detaliile

Rubin Director Life Care

Dorina Rosu Cod indrumator 986792- Consilier de stil de viata sanatos

S.C. DOLLA S.R.L. – PARTENER LIFE-CARE –

P.S. Pentru suport si sprijin, in comandarea produselor dorite, sau pentru demararea propriei afaceri, datele mele de contact sunt: e-mail : lifecare.corespondenta@gmail.com ; dorina@produsesanatoase.com

sau tel : 035 742 62 26 (Romania +40) 0722 382 039

Afacerea a inceput sa functioneze in EUROPA. Daca cunosti persoane care doresc sa -si protejeze sanatatea si in plus sa faca economii, ai oportunitatea sa-ti initiezi o afacere internationala.

  Cart